Wie of wat is veguru?

Wie of wat is veguru?

Nomz?

Dag! Ik ben Gunther, de vegoeroe. Wat neem ik mee naar dat ene eiland dat nu toch al lang niet meer onbewoond kan zijn? Mijn camera, een deftig mes, een pan, “stekskes”, zonnecrème (want ik ben een stukje ros, en je weet…), papier en potloden.

Als dat allemaal mee op de vlieger mag, tenminste.

Dertig-iets, één meter achtentachtig, van nabij Aàntwààrpe, fan van foto’s, lezen, schrijven, snuffelen, houden van de diepere dingen, nommen en koken, tiens! En soep, dat ook.

Nog-niet-zo-gigantisch-heel-erg-lang vegetariër, maar uiterst gebeten (sic.) door het plantaardige dieet. Aangezien ik moeilijk passies vanbinnen in mijn breed-schriele borstkas kan houden, zwier ik het de wijde wereld in, met alles erop en eraan.

Verwacht je aan eigen recepten, boeiende links, big-ups aan medebloggers, reviews van plekken of stuff, een mening of twee en een hoop lekkers om te maken. Ja, dubbel, ja!

Echt? Een veggie lunchbar, dat wil ik wel. Zo met een gerecht of twaalf op de kaart, meer niet. In een leuke stad, niet te groot ofzo, gewoonweg gezellig. Delen is fijn hé, niet?

VeGuru foodblogt zo vaak het kan, dagelijks of niet, kom maar kijken, het zal gezellig zijn.
Promise 😉

G.